CASTILLIAN RESTAURANT

FORMRTGES

Manxec anyenc, curat d’ovella, Castella la Manxa ………………………… 4,00€

Brie, llet pasteuritzada de vaca, Franca………………………………………. 3,75€

Pata de mulo, llet curada d’ovella, Leon……………………………………… 4,50€

Formatge de cabra artesa, llet de cabra curada, la Garrotxa…………… 3,25€

Tetilla, llet pasteuritzada de vaca, Pontevedra ……………………………. 3,50€

Taula de 5 formatges ……………………………………………………………… 10,00€

Taula de 3 formatges (Manxec, Brie i Tetilla)…………………….. 7,00€

PER COMPRRTIR

PER CDMPRRTIR

Saltejat de bolets, patata confitada i ou ferrat…………………………… 8,00€

Fesols de Sant Pau amb gambes i la seva reduccio……………………… 7,75€

Xapata de pernil i formatge de cabra ………………………………………. 8,50€

Llut; fresc al forn amb tomaquet a la planxa……………………………… 12,00€

EMBOTITSIBEBICS

Pernil iberic d’agla …………………………………………… 5,75€ mitja / 1O,OO€ raccio

Llom iberic …………………………………………………….. 2,5O€ mitja / 4,OO€ raccio

Xorit^O iberic………………………………………………….. 2,75€ mitja / 5,00€ raccio

SaIsitxo iberic………………………………………………….. 2,30€ mitja / 4,50€ raccio

Morcon iberic………………………………………………….. 3,50€ mitja / 6,00€ raccio

TauLa de 5 embotits iberics………………………………………………….. 14,50€

TaULa de 3 embotits iberics (Horn, morcon i pernil iberic) ……….. 10,00€

PER PICRR

Musclos en escabetx……………………………………………………………… 4,50€

Anxoves del Cantrabric (un filet) ……………………………………………. 2,20€

Escopinyes al natural……………………………………………………………. 8,25€

Seitons en vinagre ……………………………………………………………….. 3,00€

Variat d’olives………………………………………………………………………. l,50€

Patatesxips…………………………………………………………………………. 2,00€

DE ERORT

Sopa de pa torrat amb bolets …………………………………………………….. 6,50€

Pernilets de pollastre marinats amb mostassa i patata confitada ………. 8,00€

Fricando de vedella ………………………………………………………………….. 8,70€

Salmo a la planxa amb verduretes……………………………………………….. 12,00€

RECQMANEM:

STEAK TARTARE

classic, amb festucs o amb olives ll,00€

EMBOTITS CBTBEHNS

Fuet………………………………………………………………………. 1,75€ mitja / 3,00€ raccio

Llonganissa…………………………………………………………….. 2,75€ mitja / 5,00€ raccio

Catalana…………………………………………………………………. 2,50€ mitja / 4,00€ raccio

Bull negre………………………………………………………………. 2,00€ mitja / 3,50€ raccio

Pernil iberic catala Duroc………………………………………….. 4,50€ mitja / 8,00€ raccio

Taula de 5 embotits Catalans………………………………………………………. 12,10€

Taula de 3 embotits Catalans (fuet, catalana i pernil iberic catala) ……… 9,00€

v……………………………………………………………………………………………………… r

Amanida de fulla de roure…………………………………………………………….. 4,50€

Amb poma, pipes, nous, panses i parmesa. Amb oli d’oliva D.O. i vinagre balsamic.

Amanida de formatge de cabra………………………………………………………. 5,50€

Amb figues, rai’m i sesam.Amb vinagreta de mostassa i met

Amanida de tomaquet………………………………………………………………….. 4,25€

Amb ceba,cavalla i olives negres d’Arago

Verdures a la planxa……………………………………………………………………. 6,50€

Esparrecs verds,carbasso,mongeta verda.carxofes, tomaquet i ceba.Amb oli d’oliva D.O.o romesco

Crema de carbassa……………………………………………………………… 5,50€

Amb ceba cruixent i pipes de carbassa

Trinxat de la Cerdanya amb cansalada……………………………………. 7,00€

Trinxat de la Cerdanya amb cansalada……………………………………. 7,00€

Coca de vidre, torrada i amb tomaquet……………………………… 1,95€

Pa blanc……………………………………………………………………………. 0,75€

POSTRES

Crema catalana feta a casa……………………………………………………… 4,00€

Pa amb mousse de xocolata oli i sal………………………………………… 4,50€

Gelat de torro …………………………………………………………………….. 3,75€

Mato amb mel……………………………………………………………………… 3,25€

Sorbet de llimona………………………………………………………………… 3,00€

Fruita de temporada…………………………………………………………….. 2,75€

Mato amb mel……………………………………………………………………… 3,25€

Sorbet de llimona………………………………………………………………… 3,00€

Fruita de temporada…………………………………………………………….. 2,75€

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s